Начало » Любопитно

Сексуални стимуланти

Автор: Анна на 17 ноември, 2015 Няма коментари
Сексуалните стимуланти при необходимост могат да помогнат във вашата връзка

Сексуалните стимуланти при необходимост могат да помогнат във вашата връзка

Сексуалната дисфункция е проблем, който може да засегне в даден момент всеки човек, независимо дали е мъж или жена, и в последствие да се наложи употребата на сексуални стимуланти. Доста по-често все пак, този проблем се проявява при мъжете, като това се изразява в липсата на ерекция, независимо от желанието да се прави секс. Причините за това обаче могат да бъдат много – от една страна това може да са чисто психологически причини, като прекалено натоварено ежедневие и стрес в работата, дори и неосъзнавано недоволство от незадоволителното лично и професионално развитие; от друга страна, причините може да са чисто физиологически, при което ще помогне адекватната намеса на компетентен лекар; и макар споменато на последно място, в даден момент мъжът не трябва да пренебрегва и напредването на възрастта му.

Независимо от причините, сексуалните стимуланти са налице, за да подпомогнат просъществуването на една връзка. Защото, колкото и да отричат хората сексът да не е на първо място като важен фактор за техните отношения, колкото и да се говори за любов, привързаност и други красиви чувства, независимо от тяхното наличие, в течение на времето, липсата на качествен секс се отразява пагубно на връзката между двама души.

И така, при натрупване на голямо сексуално желание, и невъзможност за неговото осъществяване, много често, поради чисто психологически причини, в крайна сметка на на помощ на мъжа идват сексуалните стимуланти. Понижаването на либидото се отразява с времето не само в отношенията на мъжа с неговата партньорка, но и на собственото му самочувствие и увереност като мъж. Затова не е срамно да се потърси навременно решение на този проблем, за да се открие коя точно е причината за неговото съществуване. За тази цел човек може да се обърне както към лекар, така и към добър психолог, за да може да се определи къде реално се крие същината на този възникнал проблем и да се работи в посока на неговото отстраняване, докато все още е рано и навреме, за да може в последствие всеки мъж и жена да се радват на пълноценен интимен живот.

Ако харесвате материала, бихме били благодарни да гласувате с бутончето +1 на Google.
Digg this!Add to del.icio.us!Stumble this!Add to Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!

Вашият коментар:
Моля пишете на Български или комeнтара Ви няма да бъде публикуван!

Copyright © 2012-2013 Светът на интимното, Всички права запазени.