мъжът говори по време на секс

Ерогенни зони според зодията

Ерогенни зони според зодията. Ето кои  са ерогенните зони на представителките и представителите на всяка зодия .

Любовен хороскоп ОвенЕрогенни зони при мъжа Овен
Темпераментът на Овена  се провокира от шокиращото и забраненото.Той харесва  опитването.  Страстните звуците го възбуждат. Овена ще се потопи в блаженството при лек  масажи или галене на главата и страстни целувки.

Ерогенни зони при жената Овен
Жената овен е страстна. Тя обича да води. Харесва да си играят с косата й да я целуват и докосват по устните. Лицето и главата са чувствителните зони при жената Овен.

Любовен хороскоп ТелецЕрогенни зони при мъжа Телец
Зоната на шията и врата са еротичните зони на Телеца. Страстни целувки, нежни любовни ухапвания по шията ще разтопят телеца. Той си пада и по масажите с с ароматни масла.

Ерогенни зони при жената Телец
Жената Телец обича успелите мъже. Не се впечатлява особено от гол  романтизъм. Впечатлява се от постиженията на мъжа и грижи и сигурност. Тя обича да обмисля нещата и не обича да я притискат. Най-чувствителното място на представителките на зодия Телец, това е вратът. Нежните целувки по шията ще я доведат до върховна възбуда.

Любовен хороскоп БлизнациЕрогенни зони при мъжа Близнаци
Дланите и целите ръце до раменете са  чувствителни. Ако  прокараш език през гърдите му, и от лактите до подмишниците ще се разгорещи страстно.

Ерогенни зони при жената Близнаци
Дланите и целите  ръце са най-ерогенните зони на двойствения знак. Близнаците изглеждат лекомислени и непостоянни. Но всъщност са общителни и пресметливи. Интереса им може да е просто любознателност и любезност. С интерес разговарят за нови техники, но всъщност да традиционни в леглото.
Държат на външния вид и добрите обноски.Любовен хороскоп Рак

Ерогенни зони при мъжа Рак
Раците са страстни и романтични, могат да ви целуват до достигане на оргазъм. Най-чувствителната област от тялото са гърдите, орално или ръчно стимулиране на зърната. Отдават се изцяло и искат жената изцяло да им се отдаде. Обсебват я и са много ревниви.

Ерогенни зони при жената Рак
Най-чувствителната зона са гърдите. Жените от зодия Рак създават уют и романтика, но изискват безвъзвратно обвързване. Привлича ги   способността на партньора да създаде пълноценно семейство. Много ревниви и обсебващи. Често са дребнави. Ако ги засегнеш, могат да станат и коварни.

Любовен хороскоп ЛъвЕрогенни зони при мъжа Лъв
Нежни ласки по линията на гръбнака, надолу и нагоре ще го възбудят, защото  гърбът е особено чувствителен. Много харесват всички видове масажи, особено когато са по гърба гърба.

Ерогенни зони при жената Лъв
Най-чувствителното им място е гърбът. Лъвиците държат мъжа да е с идеална външност, характер, положение в обществото. Ще се наложи да доказваш чувствата си упорито. Лъвицата е уверена
и обича да е забелязвана. Тя не се оплаква, горда и предпочита да се справя сама с нещата. Трябва да си силен, но да се оставяш да те води. Не тя ще е твоя, а ти ще си неин.

Любовен хороскоп ДеваЕрогенни зони при мъжа Дева
При Девите областта на корема е чувствителна към докосване с език, леко докосване с пръсти,  целувки или даже с косата. Необходимо му е да се подготви, защото най-важните зони за него са – корема, коленете, пъпа. Харесва и целувки по устните и лицето. Правете любов на тиха музика.

Ерогенни зони при жената Дева
Девата иска да чува еднозначно и без заобиколки, че я обичаш,  и трябва да го  повтаряш всеки ден, сутрин обед и вечер. Жената Дева обича реда.  няма да и се прави секс, ако е хаос наоколо. Тя ще мисли как да го подреди. Жената дева, бързо усвоява различни сексуални техники и умело ги използва. Най-чувствителната зона от тялото им е коремът. Лекото нежно докосване с език или пръсти в областта около пъпа, както и целувките в тази област ще ги доведе до върховна възбуда.

Любовен хороскоп ВезниЕрогенни зони при мъжа Везни
Долната част на гърба и дупето са чувствителните области на мъжа Везни. Мъжът Везна възприема света визуално и би се впечатлил от  стриптийз. Той с радост ще отстъпи на твоите желания и даже ще ти се подчини в леглото, но не забравяй да го галиш около кръста и малко по -надолу. Започни с целувки по корема – леко и нежно и се спускай надолу.

Ерогенни зони при жената Везни
Най-чувствителното им място е долната част на гърба и дупето. Жената, родена под знака иска да се харесва на всички. Сексът и флиртът са съвсем различни неща за нея. При избора на постоянен партньор Везните са много взискателни. Трябва да усетят нещо специално за да вземат съдбоносно решение. Харесват силните мъже, но грижовни и романтични мъже.

Любовен хороскоп СкорпионЕрогенни зони при мъжа Скорпион
Това е зодиакалният знак, който има най-много активно еротично въображение. Всяко кътче от тялото трябва да произведе максимално количество удоволствие. Като държиш пениса му, може спокойно да се каже, че Скорпион е изцяло в твои ръце, като върха на сладоледа за него е оралня  секс.

Ерогенни зони при жената Скорпион
Най-чувствителната част от тялото на Скорпионите е областта около гениталиите. Жената Скорпион е  с възвишен дух и страстна натура. Те са сексапилни, но и жестоки. Искат всичко: слава, пари и власт. Не правят секс, а любов и то със сериозен партньор. Много са страстни и обичат еротични игри. Не можеш да я покориш за мимолетно изживяване и ако не може да я потопиш в разкош. Най-чувствителната част от тялото на Скорпионите е областта около гениталиите.

Любовен хороскоп СтрелецЕрогенни зони при мъжа Стрелец
Най-чувствителната зона на мъжете от тази зодия са бедрата от външната и вътрешната страна. Внимателно, много внимателно да преминеш с нокти по мускулите на краката и ще се взриви.

Ерогенни зони при жената Стрелец
Жената Стрелец гледа не право в целта. Ако в далечното бъдеще не вижда нищо интересно, няма да насочи стрелите си към теб. Тя е елегантна и атлетична-същинска амазонка. Еротиката й се възбужда от приключения в нови екзотични места. Не обича лесните неща, затова трябва непрекъснато да й се предлагат загадъчни изненади.

Любовен хороскоп козирогЕрогенни зони при мъжа Kозирог
Мъжете Козирог обичат жените да плъзгат зърната на гърдите си по лицето им, по устата, гърдите им: това може да ги докара до лудост… Харесва им и масаж, който започва ниско под кръста и продължава нагоре по гърба.  Възбужда се и с леко ухапване по върховете на пръстите му, и едно леко докосва с език по дланите, биха го направили доста чувствителен.

Ерогенни зони при жената  Kозирог
Жената Козирог е консервативна и затворена. Едва през зрелостта си разкрива своята чувственост.  Жената козирог харесва нежното гушкане и след това нещо по-хард.  Жената под този знак е отговорна и грижовна.

Любовен хороскоп ВодолейЕрогенни зони при мъжа Водолей
Въображението на  водолея е силно развито. Ерогенната му зона е в мозъка. Обича да води, обожава да прави и получава изненади, те го възбуждат. Чувствителни при Водолея са прасците или глезените. Всяка поза, която позволява контакт с глезените и прасците му носи удоволствие.

Ерогенни зони при жената Водолей
Тя е екстравагантна, обича свободата си, но обича да контролира партньора си. Проявяват склонност към феминизъм и не традиционни форми на секс.

Любовен хороскоп РибиЕрогенни зони при мъжа Риби
Рибите откликват на нежен масаж и прегръщане на стъпалата или смучене на всеки пръст. Рибите са еротични и чувствени натури с много въображение.  Обичат да експериментират в секса до всякакви крайности.

Ерогенни зони при жената Риби
С жената, родена под знака на Рибите, можете да се пристрастите. В нея може да се потопите в наслада , и да забравите за всичко на този свят.
Специфична ерогенна зона са ходилата. Предпочитат да са водени. Така се избавят от колебанията си и безпокойствата, свързани с отговорността за инициативата.

Тази информация е само ориентировъчна.  В много от случаите посочените ерогенни зони напълно отговарят на зодията, но все пак всеки човек е индивидуален и неговата чувствителност се формира и от други фактори. Като имате в предвид написаното, внимателно изследвайте дали е вярно за определения човек.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *