Секстинг

СекстингСекстингът е нова мода на еротична игра. Терминът идва от комбинацията на “sex” и “texting” (изпращане на текстови съобщения). Секстинга представлява изпращане на еротични снимки и еротичен текст към тях по GSM или електронна поща.

Твърди се, че тази еротична мода се е зародила сред младежите в САЩ и в България все още не е разпространена, но това е мнение на статистиката. Фактически с появата на новите технологии хората са открили този начин на флирт и съблазняване. Секстинга е модерната версия на телефонната любов. Телефонната любов е безопасна, от нея възползват хората, когато са разделени, но и които се страхуват да осъществят реално интимен контакт. Телефонната любов е облагодетелствала жената – тя обича да слуша гласът на мъжа. Секстинга, е въздействащ върху мъжа – той възприема визуално и еротичните снимки с еротично послание му действат възбуждащо.

За да се получи ефектен Секстинг, не трябва да се започва с твърде разголени снимки.  Добрият Секстинг е електронен вариант на правенето на стриптийз – поредица от все по разкриващи еротични снимки. Ако целта на Секстинга е флирт, снимката няма да разкрият всичко до край, за да се провокира реално това да се случи в реална среща или за засилване на съблазняването. Секстинга може да бъде изпълнен и като сексуален акт до самия му край.

Й. Богомилова

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *