Секс за пари

Секс за пари

Секс за пари

Сексът за пари е разпространен от как има пари. Преди появата им секс се е продавал за други разменни средства. Почти всеки човек презира този начин на интимност, но той продължава да съществува защото от една страна съществува потребност, а от друга хора които да го правят. Въпреки хилядолетната си история отношението на хората към този вид отношения е негативно. Освен това на много места по света е и незаконно да се прави.

Най-често секс за пари предлагат жените на самотни мъже. Заради положението на жената в обществото, а и заради по-ограничените и способности да си намира работа, често жените прибягват до този начин да се изхранват. В по-редки случаи и млади мъже предлагат секс за пари на по-възрастни и богати жени. Често казват, че и жената в  брака прави законна форма на проституция, когато брака е по сметка. Значи не парите опорочават интимното отношение, а липсата на взаимни емоции.

Парите дават ли Любов?

Парите дават ли Любов?

Някои жени харесват да получават изгода срещу интимните си услуги. Те умело влагат изобретателност, така че усилието им да е по-малко, да подбират мъжете с които го правят и да се издигат в обществото. Други млади жени се подвеждат, че това е лесен начин на живот, но скоро разбират че това не е така. Трети тип жени стават жертви на сводници и биват жестоко експлоатирани.

Мъжете пък които ползват секс срещу пари често са неудовлетворени от празнотата на отношението, но поради липса да имат интимност с жена по друг начин продължават да го правят. В редки случаи и двете страни са удовлетворени от сделката, която правят, но това са по скоро изключения.

Секс за пари не е най-добрият вариант за интимност, но и не трябва да съдим тези които го правят без да разбираме какво ги принуждава. Това, което зависи от нас е да се развиваме, да бъдем пълноценни личности за да бъдем желани за партньори по естественият начин на интимност – с любов.

Снимки: Интернет

Богомилова

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Комерсиална интимна връзка – единият от двамата партньори заплаща на другия с пари или по-друг начин за това, че са заедно. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *