Трима в леглото

Трима в леглото

тройкаТрима в леглото обикновено поражда определен тип картини в съзнанието на хората. Тройката е фантазия на много мъже, малцина обаче има смелост и възможност да я реализират. Но трима в леглото не означава непременно секс между трима души. Трима могат да имат помежду си дълбока и искрена интимност. Какво ще правят трима партньори в леглото и как ще се чувстват от това, зависи какви личности са. Ако са се събрали просто за разнообразие или за нещо забавно, те ще получат точно това – разнообразие и забавни моменти. Дори е възможно и да не се получи. Ако поне един от тримата има определени очаквания и те не се случат, ще има разочаровани.

Може би затова спонтанно получилата се тройка е по-вълнуваща и удовлетворяваща. Просто в подходящ момент трима души са се вплели в интимност и изненадата е приятна. Но как човек да предизвика спонтанно тройка? Планиране и спонтанност са взаимно изключващи се неща.
Когато човек се събира с хора, които му е приятно, без да има някакви очаквания, просто да се отпусне и да разговаря, да провокира, да се забавлява, като всичко което се случва му е напълно достатъчно. Трябва да е готов да остана всичко на ниво флирт, да се наслаждава на самото присъствие на другите двама, да му е достатъчно да гледа, да танцува и други невинни неща. Такива отношения са хармонични, интимността вече се случва на някакво ниво. Ако тя породи и тръпки и възбуда и се стигне до физическа интимност от нея също не трябва да се очакват определени неща. Човек трябва да умее да усеща другите какво изпитват и какво желаят и преди всичко да се отдава безрезервно. Всяко пресилено нещо, заради самото му правене би нарушило тази хармония и спонтанност и довела до нечие разочарование.

Технически погледнато случващото се може да е в различни комбинации с хора от различен или еднакъв пол. Може двамата да са обърнати към третия или той да допълва другите двама. Може и действията да преливат от един в друг. Ако е и тъмно, или партньорите са затворили очи, докосванията се преливат и човек изгубва представа, кой кого докосва. Всестранните и неизвестно от кого ласки са възбуждащо изживяване. С трети в леглото нещата винаги са още по-непредсказуеми.
Ако ви възбужда идеята за трима в леглото, не я превръщайте във фикс идея. Просто направете предпоставките, които да помогнат да се случи.

Й. Богомилова

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Тройките са първия вариант на групов секс. Макар малка, трима човека вече правят група. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *