Черното тефтерче – секс бройки

Черното секс тефтерчеИма  хора, за които секса е луда надпревара в преследване на бройки. Някои от тях само се хвалят за достигнатите рекордни бройки, а други и старателно ги записват в „Черното тефтерче“.  Секс дневника, наречен „Черното тефтерче“ може да описва в хронологичен ред спортните рекорди в секса, но по-често бройкаджиите не се занимават със словоизлияния и точно и кратко записват по графи, кога с кого, какво правят и слагат оценка на партньорите си.

Секс бройки преследват предимно мъжете. Някои от тях го правят защото смятат, че така доказват своята мъжественост. Други искат да натрупат опит, а трети просто не могат да бъдат два пъти с един и същ партньор.

Има и жени, които бройкат мъжете и записват секс победите си в „Черното тефтерче“. За  разлика от мъжете, малко жени биха се похвалили с рекордни постижения. За една жена не е много добра реклама, че е била с много мъже. Мотива на една жена да гои секс бройки е различен от този на мъжете.  Честа причина жена да има подобно отношение в секса е емоционална травма от неудачи в интимните отношения.  Копирайки мъжкото поведение, тя смята че си отмъщава на мъжкия свят. Но ако жената веднъж е била наранена,  повтаряйки празни интимни отношения, само ще затвърждава тази празнина. Жените просто не са устроени да водят подобен сексуален живот. Съвсем малко са жените, които са твърде независими и самовлюбени и прелъстяването на мъже е просто начин на забавление. Този тип жени  са напълно удовлетворени от сексуалния си начин на живот.

Й. Богомилова

2 replies
 1. Exx
  Exx says:

  Бихте ли ми обяснили как бройката на мъжете ще се различава от бройката на жените като сексът се прави от двама души и колкото единият прави, толкова и другият? – „За разлика от мъжете, малко жени биха се похвалили с рекордни постижения.“ – Единственият вариант е някои жени да се похвалят с неимоверно по-големи рекорди от тези на мъжете, другият вариант е женските бройки да са равни на мъжките. Третият вариант е хората да са правили секс с въздуха вместо с реален партньор от другия пол.

  Отговор
  • io
   io says:

   Темата не е за насърчаване на бройкането. Напротив.
   В публикацията поставям въпроса като проблем, който води до непълноценни интимни отношения.
   Целта на целия сайт Интимно е да се подобри интимността.
   Докато има мъже, които правят секс за „спорта“, ще има наранени жени.
   Всеки човек сам решава какви интимни отношения ще има. В една връзка има две страни и ако и двамата партньори са наясно със себе си и могат да усетят другия, отношенията им ще са много по-добри.

   Все пак, благодаря за въпроса и възможността да изясним темата!

   Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *