Черното тефтерче – секс бройки

Черното секс тефтерчеИма  хора, за които секса е луда надпревара в преследване на бройки. Някои от тях само се хвалят за достигнатите рекордни бройки, а други и старателно ги записват в „Черното тефтерче“.  Секс дневника, наречен „Черното тефтерче“ може да описва в хронологичен ред спортните рекорди в секса, но по-често бройкаджиите не се занимават със словоизлияния и точно и кратко записват по графи, кога с кого, какво правят и слагат оценка на партньорите си.

Секс бройки преследват предимно мъжете. Някои от тях го правят защото смятат, че така доказват своята мъжественост. Други искат да натрупат опит, а трети просто не могат да бъдат два пъти с един и същ партньор.

Има и жени, които бройкат мъжете и записват секс победите си в „Черното тефтерче“. За  разлика от мъжете, малко жени биха се похвалили с рекордни постижения. За една жена не е много добра реклама, че е била с много мъже. Мотива на една жена да гои секс бройки е различен от този на мъжете.  Честа причина жена да има подобно отношение в секса е емоционална травма от неудачи в интимните отношения.  Копирайки мъжкото поведение, тя смята че си отмъщава на мъжкия свят. Но ако жената веднъж е била наранена,  повтаряйки празни интимни отношения, само ще затвърждава тази празнина. Жените просто не са устроени да водят подобен сексуален живот. Съвсем малко са жените, които са твърде независими и самовлюбени и прелъстяването на мъже е просто начин на забавление. Този тип жени  са напълно удовлетворени от сексуалния си начин на живот.

Й. Богомилова

2 коментара

  1. Exx 09.11.2015
    • io 09.11.2015

Add Comment