От какво се възбуждат жените

Как да я възбудим

Мъжете често се чудят как да възбудят една жена и понякога бъркат защото се притесняват. Не се притеснявайте, а действайте смело. Жените имат стотици точки, които ги карат да настръхват, затова просто бъдете внимателни и търпеливи.

За да получи максимална възбуда, всяка една жена трябва да бъде дарена с любовна игра. Любовната игра е задължителен елемент преди всяко сексуално действие, но за да бъде тя приятна, мъжът трябва да е запознат из основи с женското тяло.

Жените притежават няколко ерогенни зони или точки, които са свръх чувствителни. Това са най-вече задната част на коленете (обратната част), вътрешната страна на ръцете и бедрата, както и извивката на врата. Ако дарите тези зони с нежност, трябва да сте сигурно, че ще донесете на всяка една жена върховно удоволствие.

Освен тези зони, жените са много чувствителни и в тясната част на гърба. Там са концентрирани много точки и един масаж в тази област ще поднесе на половинката ми страхотно изживяване.

След това вече идват добре познатите на всеки еротични зони като клитора и зърната на гърдите, както и митичната G-точка. Доказано е, че G-точка доставя най-доброто удоволствие и възбуда за една жена, макар всеки женски оргазъм да е напълно различен.

G-точката трябва да потърсите точно по средата на шийката на матката и срамната кост. За да успеете да я стимулирате, опитайте да прокарате първо един, а след това два пръста във вагината, като дланта ви сочи нагоре. С пръста трябва буквално да „почешете“ това място и по спазмите на жената ще разберете дали сте на правилното място. G-точката разбира се можете да стимулирате и по време на секс.

Други методи за възбуда на жените е играта с тяхното дупе. Всяка една жена ще се радва ако си играете с дупето, а за някой дори може да се окаже, че точно там е мястото на тяхната възбуда.

За да сте сигурни, че действате правилно най-добре поговорете с половинката си и попитайте кое би и доставило удоволствие, тъй като всяка жена най-добре познава своето тяло. Ако пък искате сам да откриете къде се крие най-голямата възбуда, тогава поставете своята половинка гола на леглото и започнете да я галите леко по цялото тяло. По реакциите и ще разберете къде са най-възбудимите за нея места.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *