Непознат в леглото

непознат в леглогоНякои хора обичат да бъдат с непознат в леглото. Когато някой има много партньори  и често си ляга с непознат в леглото, може да  изпадне в неловка ситуация – в сюблимния момент да извика чуждо име или пък на сутринта да не знае с кого е бил. Най-добре е хора с хаотични интимни връзки да се срещат със себеподобни в това отношение, така след вълнуващото изживяване няма да има наранени.

Но ако човекът е ловец и му харесва да ловува, все пак трябва да е отговорен към „жертвите“ си.  Може например зад спалнята да има гледало на което уж на игра да изрисува с маркер сърце и в него да запише имената им. Или под формата на игра да му/й даде ново измислено име  или романтично наименование. Когато дойде времето за раздяла с вълнуващия до преди малко непознат в леглото, трябва да има вариант на сюжет, който ще възпрепятства по-нататъшните надежди на другия да очаква продължение. Например:

  • Снощи не се опознахме добре, аз не съм оттук.
  • Предстои ми да замина в чужбина и не знам дали ще можем да се видим отново.
  • Извинявай, че не ти споделих, че съм в депресия и заминавам да се лекувам .

Каквото и да се каже другият все ще бъде донякъде огорчен, но все пак и той носи отговорност за това,  че се е озовал с непознат в леглото.

Й. Богомилова

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Шеговито казват, че жените обичали на тъмно, за да не виждат как мъжа се кефи сам. А мъжа обичал на светло, за да вижда с коя жена е в момента и така да не и сбърка името . […]

  2. […] Други хора смятат, че неангажираща връзка е еднократната интимна среща – но тя си има друго име : “Секс за една нощ”  с непознат в леглото. […]

  3. […] срещи – срещат се непознати правят секс и никога повече не се […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *