Секс в банята

Секс в банята

Секс в банята

Секс в банята е интересно разнообразие на интимния живот. Началото на любовната игра в банята може да донесе нови усещания на партньорите и да разпали страстта. Взаимното къпане носи еротика и удоволствие. Втриването на сапун в кожата на партньора помага ръцете да се плъзгат, по вълнуващ начин причинявайки му невероятни усещания и за двамата.

Идеи за секс в банята

  • Стриптийз преди забавленията в банята е вълнуващо преживяване. Може да се изкъпете с дрехите или облечени с непромокаеми материи, което също е забавно и ново усещане.
  • Романтична вана с ароматни соли, листенца рози предразполагат към релакс и романтика и чувствен секс в банята или извън нея… .
  • Гумени играчки, патета, лодки, ще направи играта във ваната приключение. Може да си играете на пирати и моряци и изхода от водната битка, да реши какво ще последва в секса в банята.
  • Ролеви игри свързани с къпане.
  • Водна струя, насочената водна струя към интимните части е приятна еротична стимулация .
  • Екстремна игра – състезание, кой ще си задържи по-дълго дъха под водата. Липсата на кислород предизвиква замайване и учестяване на пулса, което е много приятно и възбуждащо. Но пък играта е рискова и любителите на тези екстремни изживявания трябва много да внимават. Все пак е игра,  и не е нужно да се поставят рекорди във времето. Не се препоръчва при съчетание с алкохол.

 

При секс в банята са възможни рискове от подхлъзване, затова по-внимателно с акробатиката. Секса във ваната може да доведе до  претъркване, понеже водата отмива естествената смазка. Ако няма достатъчно естествена смазка добавете гел на водна основа, преди да започнете съществената част. Важно е и банята да е с добра хигиена, за да се предпазите от инфекции. Някой предпочитат в банята да разливат шампанско и друг алкохол, забавно е но който не може да носи на пиене да се въздържи от количества, които биха го изложили на риск. Добрата кондиция при секс в банята е  много важна.

Секса в банята е вълнуващо преживяване, опитайте ако искате нещо различно.

Й. Богомилова

 


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *