Заедно в леглото

заедно в леглотоЗаедно  в леглото ли са  мъжът и жената, когато правят секс? Този въпрос звучи абсурдно, но е факт че често когато двамата са заедно в леглото, те всъщност са някъде другаде или с друг в мислите си.
Често в леглото присъства трети, невидим, който кара нещата да се получават до някъде. Този третият е Фантазията. Каква е, няма никакво значение, но тя идва на помощ да запълни нещо истинско – любовта. Само когато се обичат страстта е спонтанна и няма нужда от допълнителни средства за достигане до жадувания оргазъм. Когато двамата са истински заедно в леглото, оргазмът дори не е очакван, а се получава като естествен финал на сливането на двамата партньори. Женския оргазъм е също толкова спонтанен, както и мъжкия, стига жената да се чувства обичана. А за обичащия мъж е лесно да достави удоволствие на любимата си жена. Самото му присъствие и начина по който я кара да се чувства са достатъчни.

Но преди да бъдат заедно в леглото двамата партньори трябва да изграждат непрекъснато  между себе си чувство на близост, за да може когато се пожелаят наистина да са заедно в леглото.

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *