Сексуални традиции

Има много различни и странни сексуални традиции по света.

Сексуални традиции

По света има различни сексуални традиции, някой от които ни се струват много странни.

В много части на света е имало свещен обичай на така нареченото сексуално гостоприемство. На някои места, тази традиция е оцеляла до ден днешен, и  е свързана с различни езически вярвания.

В северната част на Камчатка, в продължение на векове е голяма чест, гост да влиза в интимни отношения със съпругата на собственика. За тази цел, съпругата се опитва да изглежда толкова съблазнителна, така че той не може да устои на изкушението.

Когато се появи година по-късно на гостоприемната домакиня дете, събитието се чества от цялото село. Защо е така? С естествените проблеми на затворена етническа група новородените са крехки, болнави и често умират. Участието на случаен човек освежава гените на населението.

Ескимосите от Аляска практикуват отдаване на съпругите си под наем. Жената прави всичко възможно не само да бъде чудесна домакиня, но и страстна любовница. И това не е заради свободните нрави на северните народи, а също в грижа за здравето на бъдещото потомство.

Принципите на сексуалното гостоприемство са добре познати и на австралийските аборигени.

Нещо подобно се практикува в планинските долини на Тибет. Там се вярва, че ако гостът „пред очите“ на съпруга люби жена му ще получи благословия свише. Смятало се е за лош вкус, да се ожени за девица. Ако съселяните разберат, могат да прогонят семейството от селото. Преди сватбата жената трябва да бъде с най-малко две дузини мъже. От практическа гледна точка в пустошта на Тибет това изглежда сложно изпълнимо.

Някои сексуални традиции по света могат  да шокират цивилизования човек, други да го очароват така, че да ги използва.

  •  В  едно племе в Суматра мъжете забиват малки парчета метал или камъни под препуциума, по този начин се увеличава функционалната сила на еректиралия фалос. Вярва се, че такова устройство дава на жената особено удоволствие.
  • В Аржентина едно индианско племе предпочита да се прикрепят към репродуктивните органи четки, направени от конски косми.
  • Жените на Бали, слагат в интимните части различни малки предмети.
  •  В индийските трактати препоръчат аксесоари за повишаване на чувствителността. Един такъв инструмент се нарича „apadravia“. Това е специално бижу за мъжете във форма на пръстен, направен от злато, сребро или желязо. Популярно е оригиналното устройство „yalaka“ – една куха тръба с покритие от копчета с мека повърхност. В Индия, мъжете също правят на фалоса няколко дупки. В тези дупки се вграждат „apadravia“: различни аксесоари от дърво, кост, метал с различна форма за различно усещане.
  • Мъжете от едно племе в  Микронезия упражняват стимулиране на партньора си с ухапване от мравка. Ухапването причинява силни еротичните усещания.
  • Корейците използват игли с които убождат по интимните части за еротична възбуда.
  •  Индианците от едно бразилско племе за да постигнат желания размер на пениса, се подлагат на  ухапване от отровни змии!
  • Някои аскети-индуси връзват тежести на пениса си и го разтягат до дължина над 30 см.

Странни сексуални традиции има по света, и хората с по-странни сексуални предпочитания, навярно носят гените на някоя древна племенна традиция.

 

 

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] е така. Има общества в които имат по различни от нашите сексуални традиции, при които жената задължително трябва да има […]

  2. […] интересни, еротични факти за сексуалните традиции по […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *