Секс между колеги

секс между колеги

секс между колеги

Да се прави секс между колеги е табу за много хора. Всъщност наистина е добре да се избягват интимни отношения между хора с които се работи. Ако страстта е прекалено голяма ще пречи на работата, като я измества на по-заден план. Ако пък секса е еднократен, единият от двамата е възможно да страда и така да не е пълноценен в работата си. Трудно е да се разминаваш по коридорите или още по-трудно да работиш до човека с който си имал интимност и тя вече е приключила. Единия винаги очаква повече от другия, но е приел ситуацията без да това да означава, че го устройва.

Въпреки това секс между колеги се случва. Понякога страстта е твърде силна за да може да се контролира. Друг път адреналинът от работата разпалва желание за секс. Ако пък колегите се желаят, но добре контролират страстите си, те пак им пречат защото ги разсейват. Какво е по-добре да се направи в този случай никой не знае. Всяка ситуация е индивидуална. Необходимо е всеки да изгражда себе си като уравновесена личност, да познава сексуалните си желания и реакциите си при общуване. При възможност всеки трябва да избягва нещата, които биха тласнали към секс между колеги. Затова облеклото на доста работни места е специфично, еднообразно, скучно, далеч от дрехи, които разкриват тялото и възбуждат. Затова отношенията между колеги са дистанцирани, строго определени, сведени до минимум странични разговори.
Атмосферата на работното място също е строго делова. Обаче, за някои хора и тази делова обстановка  и дисциплина може да се окажат възбуждащи… .

Ако пък съпрузи са колеги, при тях това може да се отрази негативно на семейните им отношения. Когато и на работата и в къщи хората са заедно, се натрупва още повече рутина. Проблемите от работата се пренасят в къщи и обратно. Съответно това се отразява и върху сексуалните им отношения, които е възможно да охладнеят. А от там и отношенията им в работата да се влошат.

Разбира се е възможно секс между колеги, които не само не им пречи, но и ги прави още по-добри в работата. Но това са изключителни случаи при които това са  много широко скроени хора, които умеят да разграничават нещата, да ги съчетават и дори да се зареждат и мотивират от тях.

Така че, секс между колеги с едно на ум.

Й. Богомилова

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *