Името на мъжкото достойнство

името на мъжкото достойнствоКакво е името на мъжкото достойнство?  Пениса бива наричан както с други термини, така и с жаргонни изрази. Много мъже назовават мъжкото си достойнство с определени, лични, готини или галени имена и прозвища.

„Малкия Иванчо“, „Големия брат“, „Пикльо“, „Срамежливия“, „Трепача“, „Готиния“,  „Малкия приятел“, „Голямата работа“ и т.н.

В кръщаването на пениса мъжа влага своето лично отношение към своята сексуалност. Цялата му гордост, самочувствие и комплекси намират израз в начина, по който нарича пениса си.

Казват, че мъжете кръщавали пениса си, за да не е безименен онзи, който взема по-голямата част от решенията в живота им. Всъщност мъжкото достойнство е част от личността на мъжа,  и има защо да му обръща такова голямо внимание.

Пениса обаче получава и второ кръщение, когато мъжът се изяви в интимно отношение с жена. Жената му дава „бойно кръщение“, вече по заслуги. Според това, колко е доволна жената,  мъжкото достойнство бива наричано от „Божествения“ до „Никаквеца“. Като това наричане всъщност е оценка на  цялостното представяне на мъжа. Когато е доволна жената боготвори мъжа, когато е ядосана удря по мъжкото му достойнство, защото инстинктивно знае, че там най-много ще го заболи. Дори самоуверен в способностите си мъж, може да се засегне от такива „удари под кръста“.

    За какво обаче използват мъжете името на мъжкото си достойнство?

  • Когато мислят за него
  • Когато се хвалят пред приятели
  • Когато свалят жена

Каквото и да е името на мъжкото достойнство,  е важно мъжът да се приема такъв какъвто е. Жените усещат, кои мъже  харесва мъжкото си достойнство и предпочитат тях.

Й. Богомилова

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *