Добър любовник

Добър любовник

Добър любовник

Добър любовник е не който с усилие и трикове може да отложи финала, а този който го прави с любов.
За всеки мъж е важно да е добър любовник, много мъже са комплексирани заради размера на пениса си или заради бързата еякулация.
А тези неща не са проблем. Ако един мъж желае една жена е нормално е да е превъзбуден. Просто трябва да пристъпи към съществената част, когато жената е готова и така заедно ще достигнат финала. Когато жената е готова не и трябва много време за да свърши. На много жени дори не им е нужно проникване за да достигнат оргазъм. И когато оргазмът започне да я обзема, чак тогава мъжът може да проникне в нея и да свършат заедно.

Погрешно е  разпространеното мнение, че на жената и трябват няколко часа постъпателни движения за да е задоволена. Дори с любовната игра, заниманията в леглото не са повече от час, при това финалната част е до няколко минути, което съответства на нужното време на мъжа да бъде в ерекция.
Малко са жените, които искат да се прониква в тях повече от десет минути. А и проникването може да е и с пръсти и други начини.

Затова добър любовник е този който докосва с любов една жена,  разбира от какво има нужда във всеки момент, усеща я и я кара да се чувства красива.

автор: Богомилова

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] За мъжа е изключително важно да знае, че е бил виртуозен любовник, но това може да стане само, ако я […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *