Проблеми с ерекцията при мъжете

подобряване на ерекциятаМилиони мъже по света имат проблеми с ерекцията вследствие на различни причини. Това води до вътрешна неудовлетвореност и потиснатост в мъжа, както и на неговата нежна половинка.
Съществуването на проблема създава „капан на тревога“, който допълнително влияе отрицателно на мъжа и е труден за преодоляване. Продължителните проблеми могат да доведат до дълбока депресия и нарушаване на сексуалните взаимоотношения, което да доведе дори до раздяла.

Изпитването на сексуално удовлетворение е еднакво важно и за двата партньора във връзката и важна част от него играе добрата потентност на мъжа. Благодарение на нея партньорите имат високо самочувствие и пълноценен живот. С напредването на възрастта обаче мъжкото либидо постеленно намалява и е нужно да се вземат мерки за поддържането на здравословен сексуален живот.

Възрастта обаче не е единственият фактор, други най-чести причини за намаляване на
потентността са:

  • Начин на живот: Пушенето, алкохола и наркотиците са враг номер 1 на потентността
  • Психологични проблеми: Стреса, депресията и тревогата са една от честите причини за еректилна дисфункция
  • Заболявания: Диабет, атеросклероза, бъбречни заболявания и множествена склероза са съпътствани често с еректилни проблеми
  • Хормонални проблеми: Намаляването на нивата на тестостерон оказва негативно влияние на потентността

За да се подобри потентността е необходимо да се промени цялостно начина на живот. На първо място да се спрат вредните навици като алкохола и цигарите, както и да се подобри храненето.
Практикуването на прости спортни занимания също е препоръчително за повишаване на
цялостният тонус в организма.

Допълнителна мярка може да бъде употребата на сексуални стимуланти за подобряване на
ерекцията. На пазара има разнообразни марки и цени. Един от добрите продукти е Вигамакс Про, който подпомага ефективно пълноценната ерекция.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *