Верижна реакция

Любовни връзкиЧесто се случва докато двамата партньори се занимават с интимни неща, единият от тях или двамата да си мислят за други хора.  Така неволно още един или двама души са в странни, невидими интимни отношения. И ако образно казано жената си мисли за Брад Пит, а мъжът за съседката… съседка изведнъж се оказва в леглото с Брад Пит. В същото време съседката може да прави секс с партньора си и те двамата също да мислят за други хора – например той за колежката си, а тя за доставчика на пица. Колежката в това време може да си мисли за ловец на елени, а доставчика на пица за Бриджит Бардо. Последните двама ще са в ужас един от друг защото Бриджит Бардо ще протестира против лова на елени.

В това време първата двойка, ще се чуди от къде идва аромат на пица или ловджийски рог… Едва ли хората въвличайки други във въображаемия си свят по време на секс, съзнават, че сексуалната енергия е толкова силна, че ако мислиш за някой по това време е възможно той да усети и да изпита странни еротични чувства. И ако всеки въвлича в интимния си свят още някого, другия също, се получава верижна реакция в която хора, които не само не се познават, но и дори никога не биха имали нищо общо по между си се оказват „заедно в леглото“.

Принципно въображението може да помогне за страстите в леглото, но може и да разпилее или насочи неправилно сексуалната енергия. Най-хубаво е интимност да има между партньори, които се желаят един друг. Ако нещо не се получава да открият какво е и да намерят начини да го оправят, ако е възможно.  Когато фантазират за други хора е хубаво те да са абстрактни, а не реални хора иначе не знаят как точно се отразява, намесването на реални хора, дори само във въображението.

Същото важи и за самозадоволяването.  Във фантазиите по време на маструбиране, често се извикват известни личности или пък приятни, познати хора.  Изглежда невинно да се включват в интимните забавления, но фактически човек може да усети, кога някой го гледа, кога мисли за него, а защо не и кога въображаемо прави секс с него. Емоцията по време на секс, в съчетание с достигане до оргазма отделя мощна енергия, която може да бъде усетена от човека за когото се мисли в момента.

Затова най-страхотният секс е между двама партньори, които са заедно и тялом и духом. Цялата сексуална енергия е между тях двамата, преливайки помежду им и доставяйки им невероятна наслада.

Й. Богомилова

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *