Еротични приказки

еротични разказиХаресвате ли еротични приказки? Еротичните приказки са за хора с въображение, или тези които ценят въображението. В света на интерактивните, невероятни картини и видео, еротичните приказки сякаш остават като ехо от миналото. Но все още има ценители на четивото или пък на аудио еротични изпълнения. Когато човек гледа визуални продукти, той възприема това, което авторите са измислили. Освен да си представя, че се случва с него, друго поле за развитие в такива творби няма. Когато човек чете или слуша, се събужда личното му въображение, всяка дума, предмет, ситуация си представя така, както най-много му харесва и то в дадения момент. Това прави изживяването много по-лично.
Всъщност защо са му на човек еротични приказки, ако може просто да го направи с действие. Защото действията в интимните отношения, колкото и да разнообразни, в даден момент се изчерпват и започват да се повтарят. Въображението е това, което може да ги прави различни до безкрай, защото светът на фантазиите е безкраен.
Затова и в днешните времена с огромни възможности, хората когато не са един до друг просто си чатят или пък говорят по телефона възбуждащи неща, а когато са заедно могат да си фантазират заедно възбуждащи, еротични приказки. Все още се търсят из Интернет споделени от други еротични истории, разкази и случки или пък художествени, еротични разкази и романи.

Еротичните приказки все още са живи. Оцелели през вековете, преписвани на ръка в тайни тетрадки, унищожавани и преразказвани от човек на човек, слушани в тъмното или край светлината на огъня, забранявани и оцелявали…
Еротичните приказки са живи, носещи сладката тръпка на тайни фантазии…

Й. Богомилова

1 reply
  1. н.пенев
    н.пенев says:

    много хора отдавна не обръщат внимание на четенето като душевно изживяване-какво имам впредвид-дори в спонтанните стихове творени от любители,блика еротика.при четенето на еротика основновни са чувствителността и фантазията на четящия.дори и скромно написан стих съдържащ сексуален подтекст може да те докара до приятни усещания.

    Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *