Флирт

Флирт е приятна игра, която сближава хората

Флирт е приятна игра, която сближава хората

Флирт е еротична игра от палави думи, жестове и действия, с цел изкушаване на партньора. За някои хора самият флирт е достатъчен и удовлетворяващ акт. Така е предимно при някои жени, които обичат да дразнят мъжете. Флиртът може и да е прелюдия към едно реално, сексуално отношение.

Мъжкият флирт

Мъжкият флирт се състои от това, да покаже изкушителните си мъжки достойнства, като физика, мускули, сила, чар, поглед, кавалерство, чувство за хумор и интелект.
Мъжът заема пози в които тези качества се виждат най добре, изрича специално заучени думи, с които да впечатли и очарова дамата, прави жестове за да покаже колко умел кавалер и ухажор е.
Мъжкият флирт още цели мъжът да покаже на жената, колко е тя красива и колко много я желае.

Женският флирт

Женският флирт се състои в жестове, действия и думи, с които да изкуши мъжът. Жената поклаща съблазнително тялото си, заема предизвикателни пози, разкрива част от прелестите си, намига, пърха с мигли, отмята коса или си играе с нея, цупи или облизва устни. Жената, която флиртува прави намеци от двусмислени или направо сексуални намеци. Освен това флиртуващата жена показва, че е забелязала мъжките достойнства на мъжа, като му казва колко е мъжествен, смел, силен и т.н., според случая.

Понякога флиртът е взаимен, тоест еднакво умели в този тип еротична игра партньори се предизвикват. Партньорите най-често са напълно непознати, но дори и между влюбени може да има изтънчен флирт.

Друг път умел е само единият в тази игра и съблазнява напълно неподозираща „жертва“.

Флиртът може да е в забавен вид. Под формата на хумористични и забавни сексуални намеци, се изразяват истински намерения. Изгодното от този вид флирт е, че ако не „мине номера“, всичко остава като нещо забавно и този който е флиртувал си спестява унижението от отхвърлянето.

Флиртът може да е чисто физически и да изразява искрено намерение за секс.

Флиртът може да е и изтънчен и романтичен, вълнуващ романс, който да прерасне в бъдеще в една красива връзка.

Някои хора умеят да флиртуват, други придобиват това умение. Флиртът е игра, която помага на хората да се сближават.

Й. Богомилова

Add Comment