Флирт

Флирт е приятна игра, която сближава хората

Флирт е приятна игра, която сближава хората

Флирт е еротична игра от палави думи, жестове и действия, с цел изкушаване на партньора. За някои хора самият флирт е достатъчен и удовлетворяващ акт. Така е предимно при някои жени, които обичат да дразнят мъжете. Флиртът може и да е прелюдия към едно реално, сексуално отношение.

Мъжкият флирт

Мъжкият флирт се състои от това, да покаже изкушителните си мъжки достойнства, като физика, мускули, сила, чар, поглед, кавалерство, чувство за хумор и интелект.
Мъжът заема пози в които тези качества се виждат най добре, изрича специално заучени думи, с които да впечатли и очарова дамата, прави жестове за да покаже колко умел кавалер и ухажор е.
Мъжкият флирт още цели мъжът да покаже на жената, колко е тя красива и колко много я желае.

Женският флирт

Женският флирт се състои в жестове, действия и думи, с които да изкуши мъжът. Жената поклаща съблазнително тялото си, заема предизвикателни пози, разкрива част от прелестите си, намига, пърха с мигли, отмята коса или си играе с нея, цупи или облизва устни. Жената, която флиртува прави намеци от двусмислени или направо сексуални намеци. Освен това флиртуващата жена показва, че е забелязала мъжките достойнства на мъжа, като му казва колко е мъжествен, смел, силен и т.н., според случая.

Понякога флиртът е взаимен, тоест еднакво умели в този тип еротична игра партньори се предизвикват. Партньорите най-често са напълно непознати, но дори и между влюбени може да има изтънчен флирт.

Друг път умел е само единият в тази игра и съблазнява напълно неподозираща „жертва“.

Флиртът може да е в забавен вид. Под формата на хумористични и забавни сексуални намеци, се изразяват истински намерения. Изгодното от този вид флирт е, че ако не „мине номера“, всичко остава като нещо забавно и този който е флиртувал си спестява унижението от отхвърлянето.

Флиртът може да е чисто физически и да изразява искрено намерение за секс.

Флиртът може да е и изтънчен и романтичен, вълнуващ романс, който да прерасне в бъдеще в една красива връзка.

Някои хора умеят да флиртуват, други придобиват това умение. Флиртът е игра, която помага на хората да се сближават.

Й. Богомилова

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] него.  Такива игри може да са от обикновена закачка и флирт, до  виртуозно еротично предизвикателство, каквото […]

  2. […] Защо е прието мъжката инициатива да е водеща при интимните отношения? Мъжете понякога фантазират за активни жени, които вземат инициативата в свои ръце, но ако на практика срещнат такива жени се плашат от тях. Красивите, предизвикателни жени, които не се свенят да кажат направо какво искат по недвусмислен начин карат повечето мъже да се чувстват несигурни. В тях се поражда съмнение дали биха отговорили на очакванията на жена, която знае какво иска. Мъжете не допускат, че жена която знае какво иска и ако поиска точно теб, няма за какво да се тревожат, защото такава жена разчита на себе си да получи удовлетворението си. Но дори и да знаят този факт, все пак мъжете често се чувстват унижени, че заслугата за удоволствието на такава жена няма да бъде тяхна. Затова пък такива дръзки, красиви, предизвикателно облечени и държащи се жени, не разбират защо мъжете бягат от тях. А в същото време, мечтаейки за тях, мъжете се обръщат към по скромни и дори срамежливи момичета, за да могат там да се проявят като водеща сила. Умните жени инстинктивно се оставят на мъжката инициатива, като от своя страна правят деликатни жестове, думи и намеци за да подтикнат мъжете към действие. Но го правят така, че мъжете да се мислят че инициативата е тяхна и това, че са свалили жената е защото са били неустоими. В тази игра няма нищо лошо, хората я играят от векове. До скоро тази игра се е наричала ухажване. Жената се е правела на недостъпна, а мъжът е правел всичко възможно за да я спечели. Ухажването е носело много трепети и на двамата партньори, като е развивало въображението и всяка малка победа, водеща до следваща стъпка е натрупвала бавно емоциите и страстите. За жените е важно нещата да се случват бавно и когато накрая се стигне до интимност те са готови за нея. Днес никой няма време да се занимава с дълго ухажване. Играта на съблазняването е сведена до флирт. […]

  3. […] Флирт – игриво интимно отношение, което може да не завърши със секс, но дава страстна тръпка, която често е по силна, от самия секс. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *