Любовната игра

Любовна игра

Любовна игра

Любовната игра трябва да бъде най-малко 15 минути. Е, няма нужда да си засичате по часовник. Докато се целувате и отпуснете те ще минат. Разбираемо е, че на мъжът не винаги е нужен този етап от интимното отношение, но това време е необходимо на жената за да се предразположи. Дори когато жената е много страстна и желае един мъж е възможно да не е готова веднага за секс. В редките случаи, когато инициативата за секс е в жената и тя така да се каже награбва мъжът, то е защото нещо я е предразположило предварително. Тоест любовната игра се е случила спонтанно под някаква форма. Ако мъжът поддържа с жената непрекъснато интимно обуване под формата на жестове, думи, SMS-и, изненади, целувки и т. н., жената ще се чувства обичана и по-склонна към интимност и времето на любовната игра ще е по-кратко в сравнение с партньори, които не се познават и не са достигнали до синхрон.

Любовната игра е в основата на хубавия секс

Любовната игра е в основата на хубавия секс

Всяка жена има потребност от различно време за да се предразположи за секс. Времето на любовната игра може да зависи и от настроението и други обстоятелства в момента. За всеки мъж, който иска да достави пълно удоволствие на жената трябва да усети, според реакциите на партньорката си колко време и е нужно за да се пристъпи към основната част. Разбира се има и романтични мъже, за които любовната игра e толкова приятна и удовлетворяваща, колкото и самият акт на проникване.
Сексуалната, любовна игра може да е приказно забавна. Изследването на телата постепенно ще възбуди и приближи двамата към сливането им в древния, ритмичен танц. Използването на различни видове докосвания ще донесе много удоволствие и на двамата.

Ето някои идеи за Любовната игра:

Не бързайте.

Мъжете могат доста лесно да превключват от гледане на футболен мач към секса. Жените обаче имат нужда от известна доза романтика в преходен период от ежедневието към интимност. Направете любовната игра интересна и за двамата. Потопете се в еротика и бавно се събличайте, докосвайте и целувайте. Колкото по-дълга е Любовната игра, толкова страстта ще става по-голяма и удоволствието по-разтърсващо.

Говорете си тихо

Нека мъжът говори на жената, да и споделя какво харесва в нея, колко я желае и какво удоволствие желае да й достави. Нека говори тихо дори до ухото на жената. Тези негови думи ще назряват като кехлибарни капки в съзнанието на жената и колкото по-желана се чувства, толкова повече ще се разтваря за ласки. Освен това тембърът на мъжкият глас е възбуждащ за жената, особено на ерогенната зона около ухото, и дъхът му ще я възпламенява допълнително. Мъжът може да я пита, да иска разрешение да я докосва по определени места. Полученото „Да“, ще възбужда и двамата. Колкото по-възбудена е жената толкова по-трудно и е да говори, така мъжът ще използва замлъкването й като индикация доколко е замаяна от любовната игра.

Не започвайте с ерогенните зони

Започнете от  устните, погалете я по косата, по шията, по гърба и т.н. Ерогенните зони оставете за накрая. За да се възбуди, жената първо трябва да се успокои и всичко, което я кара да се чувства спокойна и обичана, а не сексуален обект, нека бъдат началото на любовната игра.

Края на Любовната игра

В края на любовната игра стимулирането е на ерогенните зони, като пак правилото е от горе постепенно да се слиза надолу.

Й. Богомилова

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *