Виртуален секс

Виртуален секс е интимно, еротично отношение, което се прави във виртуалното пространство. Всеки от партньорите до своя компютър, чрез някаква чат програма се възбуждат с другия виртуално.
Има три вида виртуален секс:

  • Словесен виртуален секс
  • Аудио виртуален секс
  • Видео виртуален секс

виртуален сексПри словесния виртуален секс партньорите разменят еротични реплики и това поражда в тях възбуда. В една виртуална среща нещата могат да протекат по сценария на класическа среща. Най-напред могат да си създадат място където да се срещнат. За разлика от реална среща, тук могат да се разходят където искат по света без ограничения, дори да полетят в космоса и така до безкрая. Заедно с това двамата се описват как изглеждат и с какво са облечени. След това могат да флиртуват и преминат към по-еротичната част на отношенията си. И двамата описват честно своите реакции и действия. Могат да обогатят играта със снимки, аудио и видео файлове. Продължават така докато възбудата надделее и имат нужда от реално докосване. За финал на могат да завършат със самозадоволяване.

При аудио виртуален секс партньорите са на аудио чат. Говорят си в реално време и могат да преминат през същите етапи, както при словесния чат, но този път си говорят, чуват своите реакции и има въздействието на интонацията на гласът, което е много възбуждащо. Финала на този вид секс е сходен с предходния.

При видео виртуален секс има още по-голяма възбуда, защото се включва и визуална картина в реално време. При този вид секс партньорите виждат и чуват другия и ситуацията се доближава максимално до реалната. Колкото повече нараства възбудата толкова повече желаят да достигнат финала. Партньорите съпреживяват оргазма на другия.

Хората практикуват виртуален секс, когато са разделени от разстоянието, когато не се познават достатъчно или като друго, различно изживяване.

3 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Виртуалната романтика води до виртуален секс […]

  2. […] Виртуална връзка – интимно отношение, осъществявано чрез Интернет или друга технология. […]

  3. […] Виртуален секс – Секс, който се извършва през виртуалната мрежа. Може да бъде под формата на текстови съобщения, аудио и видео част. Партньорите се възбуждат и изпитват оргазъм от думи, звуци, картини и мастурбиране. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *