Неангажираща връзка

неангажираща връзкаВ днешно време много хора търсят неангажираща връзка. Но какво означава неангажираща връзка?

Някои хора влагат в понятието „неангажираща връзка“  срещи от време на време, без въпроси, без обвързване, без каквито и да е ангажименти до кога ще продължи. Връзката продължава докато и двамата го искат и ако единият партньор изгуби интерес, другия не би трябвало да е наранен и да се сърди – защото е наясно от самото начало.

Други хора смятат, че неангажираща връзка е еднократната интимна среща – но тя си има друго име : „Секс за една нощ“  с непознат в леглото.

Но най-погрешна е представата на тези, хора /предимно мъже/, които смятат, че под неангажираща връзка трябва да се подразбира неангажиращо поведение. Такива хора смятат, че съгласилата се на неангажираща връзка жена, трябва да им е едва ли не на повикване – идва сама, обслужва ги и си заминава и не ги безпокои повече. Тези мъже не желаят да покажат никакво мило отношение, да се погрижат за удоволствието на партньорката в други случаи не умеят, не знаят как да се държат с една жена. За такива мъже, неангажиращата връзка не е секс с безплатна проститутка.  Те са просто консуматори на секс,  а в някои случаи дори се оказват импотентни.

Независимо дали е сериозна или неангажираща връзката, всеки от партньорите трябва да положи старание интимният момент помежду им да е красив и удовлетворителен. Нали за това са се събрали, за да си доставят удоволствие. Търсенето на неангажираща връзка не е оправдание да се държи човек невъзпитано към партньора.

Й. Богомилова

 

 

1 reply
  1. н.пенев
    н.пенев says:

    абсолютно верни твърдения в добавка на поведенческия,мъжки модел има още една група „консуматори“ които се възползват от слабостта на една сексуално-неудовлетворена жена и възползвайки се от ситуацията по един,дори доста галантен и мил начи,бетонират зависимостта на жената.в консумацията на този тип връзки,когато всичко е наред има значителна „логистична стиковка“ тук трябва да отбележим,че дамите са по-трудните в решенията си.

    Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *