Секс за една нощ

секс за една нощЗащо хората правят секс за една нощ. Някои хора обичат разнообразието. Други хора правят секс за една нощ, защото не харесват обвързването.  Трети го правят заради тръпката да си с непознат в леглото. Четвърти са отхвърляни и затова са принудени да търсят нови партньори. Понякога просто спонтанно се е получила такава случайна интимност. А има и такива, които просто поставят рекорди в леглото за количество партньори. Причините хората да правят секс за една нощ са различни.

В някои случаи спомена от секса за една нощ са неприятни, а в други вълнуващ спомен за най-невероятното преживяване. Всъщност докато не се повтори, всяка интимност има вероятност да бъде еднократна.  Независимо от това дали ще бъде веднъж, или ще прерасте в постоянна връзка, си струва усилието човек да  даде всичко от себе си, без очаквания, просто заради прекрасния миг. Така ако не се повтори поне ще бъде прекрасен спомен. Важно е спомените, които оставяме да бъдат хубави. Те имат силата да зареждат с енергия много след като са отминали, като събитие.

Не винаги еднократната интимност е поради несериозно отношение към секса.  Понякога е въпрос на спонтанни събития, друг път просто е невъзможно да се повтори, поради някаква причина. А е възможно   този секс за една нощ, да е завършено изживяване, така съвършено, че да не е нужно да се повтаря нито с този партньор, нито с друг.

Й. Богомилова

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *