Петинг

Петинг

Петинг

Терминът Петинг произлиза от английския израз to pet, който означава галя, милвам, глезя, прегръщам любовно и нежно. Петинга e сексуален акт, израз на привързаност и нежност, който повече прилича на „сексуална игра“, при който двамата партньори се докосват нежно, милват, галят по тялото и по по-чувствителни и дори интимни части (взаимна мастурбация). При него, партньорите получават сексуално удоволствие от това да се целуват, прегръщат, масажират, боричкат, да се събличат взаимно без да се стига до същинският акт на проникване. Петингът е полезен както за първичното опознаване на партньорите, така и като вид безопасен секс.
В петинга са възможни всички видове секс, освен проникване един в друг.

Съществуват три вида петинг – некинг, повърхностен и дълбок пекинг.

Пекингът включва докосвания и ласки в областта нагоре от кръста.

При прилагането на некинг се съсредоточава стимулацията на ерогенните зони над пъпа, с език, устни, ръце, коса и гърди.

Същността на повърхностния петинг е в това, че ласките се осъществяват, без  дори да има събличане. Дрехите дори изострят усещания и засилват сексуалната възбуда.

В този случай материите се включват като част от играта  – коприна, сатен, шифон или други материи, които стимулират еротичното усещане. Понякога дрехите могат да се навлажнят с вода.

Дълбокият петинг изисква ласки по голо тяло. Използват се всички части на тялото, включително и гениталиите. Ръцете, пръстите, езика и всяка част от тялото се впуска в докосване на другия за пълна наслада.

Петинга е подходящ вид секс за особено влюбени и страстни партньори,  за които всеки допир е възбуждащ и водещ към екстаз.

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Петинг – Всички видове секс освен класическия. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *