Анален секс

Анален секс

Анален секс

Някои хора харесват анален секс други го смятат за ненормален. Никой не може да каже, кое е нормално и кое не – ако двама души искат едно нещо, за тях то е нещо естествено.

Ануса и ректума са ерогенни зони и съответно стимулирането им носи удоволствие. Мотивите на различните хора да харесват анален секс са различни. Някои мъже смятат, че на това място е по-тясно, други ги привлича това, че е забранено, трети го смятат за перверзно и това ги привлича, позата също може да бъде вълнуваща и събуждаща желание за такъв вид секс. Жените, които харесват анален секс просто им харесва усещането, или това, че могат да доставят това удоволствие на партньора си. Друга причина може да е като начин за предпазване от бременност или пък за да запазят девствеността си.

Анален секс се практикува и като алтернативен на класическия, вагинален секс, когато по някаква причина не е възможно да се прави.

Причината малко жени да харесват и правят анален секс са две. Едната е, че повечето жени го смятат за унизително. Другата причина е, че този вид секс може да е болезнен в началото.

За да се получи успешен и приятен анален секс, жената трябва да е много възбудена, дори в оргазъм, тогава ще може безпроблемно да приеме мъжът и по този начин и да изпита ново, различно удоволствие. Другата важна подготовка е обилното овлажняване с лубрикант, някои от които имат и обезболяваща съставка.  За привикване към усещането може да се започне с малък размер дилда. Важно е и мъжът да говори на жената, неща които и е приятно да чува, както и да я успокоява и насърчава. Все пак, ако мъжът има твърде голям пенис, това може да е пречка за анален секс. Жената трябва да ръководи мъжа, кога и до колко да прониква и кога да спре. При успешния анален секс жената не би трябвало да изпитва болка, или поне да е минимална и компенсирана от огромно удоволствие и възбуда.

 

 

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Анален секс – стимулиране и проникване в ануса с пенис. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *