Проникване

еротично проникванеПроникване – същността на това действие е в основата на интимността между мъжа и жената. То може да бъде сведено до физическото проникване на мъжа в жената, но всъщност актът на проникване е нещо много повече.

Проникването е акт на мъжественост, но то може да се случи по много начини. Жената жадува да бъде завладяна и обладана по всички начини на които мъжът е способен.

Интимността между мъжът и жената е една тиха и почти мирна битка в която няма победители и победени. Воден от знака на Марс, мъжът със своята твърдост се стреми към привидно крехката, нежна и безпомощна жена за да я завладее и така да я направи щастлива. В своя стремеж да проникне в емоциите, в мислите, в душата в сърцето и тялото на жената силата на мъжа бива контролирана и обуздавана от него и така той води битка със самия себе си, в която също доказва своята мъжественост.

Жената усеща всичко това и се опитва да прояви сила да се съпротивлява, защото тази игра е толкова сладка, че не иска да свърши. Иска да продължава да усеща силата му, превърнала се в нежна и тиха стихия, в която я потапя.  В един момент проникването ще е пълно – мъжът и жената вече няма да са две противоположности устремени една към друга а вече ще са едно ликуващо цяло.  Няма да може да се определи къде започва  и къде свършва единия или другия. Времето спира от проникването до краен предел на сливане.

Й. Богомилова

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *