Сексуален опит

Сексуален опит

Сексуален опит

Важно ли е човек да има сексуален опит?

Сексуален опит при жените

Заради положението на жената в обществото и изискването тя да бъде девствена до сключване на брак, за жената не е необходимо да има сексуален опит. Разбира се, не навсякъде по света това е така. Има общества в които имат по различни от нашите сексуални традиции, при които жената задължително трябва да има сексуален опит преди брака.

Сексуален опит при мъжете

Ако в едно общество жената не прави секс преди брака, а когато се омъжи, прави секс само със съпруга си, откъде тогава свободните мъже ще натрупат сексуален опит? Но този парадокс е само теоретически. На практика тези правила не се спазват от всички.

Освен това след сексуалната революция, хората започнаха да правят свободно секс, без да имат сериозна връзка и дори секс за една нощ.

Освен това от как свят светува има жени, които предлагат сексуални услуги срещу заплащане. По този начин младите мъже натрупват сексуален опит, или пък просто задоволяват своите обичайни или по-странни сексуални нужди.

Необходим ли е сексуален опит за да бъдат удовлетворени мъжа и жената в леглото?

Мъжът и жената инстинктивно усещат, какво трябва да правят когато са заедно. Когато помежду им има взаимни чувства, те не само нямат нужда от сексуален опит, а напротив, те се радват на всичко, което се случва помежду им. Дори предишен сексуален опит би създал проблеми, като сравняват какво е било преди или пък сянката на предишен партньор би карал настоящия да ревнува.

Всяка жена носи в себе си страстта и женските тайни да съблазнява, да привлича любимия мъж, да го накара да се чувства щастлив с нея. А един мъж може никога да не е бил с жена и да се получи страхотно, когато я обсипва с любов, инстинктивно следи реакциите и я докосва чувствителните за жените места, като врата, шията, ушите, гърба, устните.
Проблема е в измислените комплекси, измислят ги хора, които явно се облагодетелстват хората да са комплексирани.
Всички реклами са на сексуална основа. Рекламите не биха могли да продават, ако хората са задоволени. А не са задоволени, защото друг им казва какво трябва да правят.
Всичко от което мъжът и жената се нуждаят е у тях.

Сексуалният опит обаче може да е теоретичен. 

За жените това може да са съвети от по-възрастни жени, как да се грижат за мъжа за да се чувства той специален и обичан. Как да се облича  и гримира жената, как да танцува, какви погледи да отправя към мъжа, какви думи да подбира, с какви изкушителни ястия да го стимулира.

За мъжете това може да са споделен сексуален опит от мъже, които вече имат сексуален живот. Съветите, които си разменят мъжете са повече за техническата част на интимните отношения, както съвети за потентността и издръжливостта на мъжа.

 

Й.  Богомилова

 

 

 

 

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] често се стремят да натрупат сексуален опит , но често опитът може да деформира истинските […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *