Уред за оргазъм

уред за оргазъмОткрит е нов уред за оргазъм. Докато д-р Стюарт Милой (Stuart Meloy) работи по ново устройство за лечение на хронична болка, с изненада открил, че устройството носи  удоволствие на пациенти от женски пол.

Докато Милой, анестезиолог и специалист по  болка в Уинстън-Салем, слагал електрода в гръбначния стълб на една пациентка с хронични болки в гърба, жената отчела намаление в болката си и била възхитена от неочакван страничен ефект.

Пациентката започнала да стене и след като лекарят я попитал какво става, тя притаила дъх и казала:

„Ще трябва да научите мъжа ми как да прави това “

д-р Стюарт Милой скоро разбира, че може би е открил устройство, което може да помогне на хиляди жени, които имат проблеми с постигането на оргазъм.

Вместо за лечение на хронична болка с  това устройство може  да  се лекува оргазмена дисфункция (FSD).

С  хирургична процедура  д-р Стюарт Милой  имплантира електродите от това устройство в гърба на пациента, в долната част на гръбначния мозък. Когато електродите са стимулирани с дистанционно управление, мозъкът ни интерпретира сигнала като оргазъм. Устройството е с размера на пейсмейкър и може да се включва и изключва с ръчно дистанционно управление.

Д-р Стюарт Милой провел проучване на 11 жени. Шест от тях никога не са имали оргазъм преди. Пет от тях са имали и след това загубили способността си да стигат до оргазъм. 91% от жените, тоест 10 от 11 са получили радостният ефект с експерименталният уред за оргазъм.

оргазъм48-годишна жена участвала в проучването, губи способността за постигане на оргазъм след менопаузата. Според нея  устройството, наречено  „Оргазмотрон“ (orgasmatron), и позволило да изпита отново това невероятно удоволствие. Пациентката споделила, че и е трудно да се раздели с „Оргазмотрон“ след края на експеримента.

Ако новия уред за оргазъм бъде одобрен и разрешен за  имплантиране може да струва до $ 17,000. Скъпичко, но пък поне е възможност за жадувания оргазъм. Оперативната интервенция плаши доста хора, но това не пречи на много жени да си увеличават бюста със силиконови имплантанти. Същото може да се случи и с новия уред за оргазъм и скоро да бъде рутинна операция.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *