Кунилингус

Кунилингус

Кунилингус

Кунилингус

Кунилингус се нарича  оралния секс, който се прави на жена. За да се направи хубав кунилингус е необходимо време и спокойствие, уединено място, баня и най-вече желание от двете страни.

Кунилингус е най-удобно и приятно е да се направи след баня, освен ако не предпочитате друго. Както за всеки друг вид секс, на жената и трябва време да се отпусне, така че предварителните любовни ласки може да го предшестват.

Мъжът бавно се приближава с горещи целувки към съкровеното място на жената. Тя трябва да свикне със странното усещане да си между краката й, и присъствието ти там да я възбуди и да пожелае още ласки. Обсипвай с бавни страстни целувки вътрешната страна на бедрата, те също са много чувствителни. Ръцете ти не трябва да са безучастни и те също докосват където достигат. Когато възбудата нарасте може да се отдалечиш и да разгледаш листенцата на цветето й, да ги разлистиш и да ги сгрееш с дъха си. Време е да докоснеш с език на това толкова нежно място. Едно бегло близване и се отдръпни за миг да видиш реакцията й. Възможно е да простене или вече  да стене от желание. Започни да близваш леко и да изследваш бавно навсякъде от клитора до тайнствената сърцевина.

Няма задължителни неща всичко зависи от това какво ти харесва и какви са нейните реакции. Възможно е да те насочва с думи или да те притисне с ръце към себе си. Следват по-страстни  целувки и засмуквания. Движи езика и устните си навсякъде нагоре надолу, започни да проникваш с език в нея. Прави разнообразни движения както навътре и навън така и в кръг, потупвания с език, засмукване. Помагай си с пръсти, когато си на клитора прониквай нежно с пръст в нея и обратното.

Не очаквай още от първият кунилингус всичко да се случи по определен начин. Може първият път само да я близнеш няколко пъти и да продължиш с пръсти, класически или друг вид секс. Възможно е да се получи страстно преживяване от първия път и тя бързо за свърши. Това не зависи от твоите умения, а от момента, настроението, обстоятелствата и т.н.

Целта на кунилингус е да си доставите взаимно удоволствие, а не непременно да я накараш да свърши по този начин. За да имате успех в тази практика трябва да се отпуснете и доверите на партньора. Само тогава би се получило и това ще е взаимна наслада и за двамата партньори. И тогава ще успеете да докарате партньорката до оргазъм само от лизане.

И съвет към неопитните мъже в лизането: Запитайте се защо партньорката ви не харесва да и правите кунилингус? Как го правите, каква е вашата техника? Много често жената казва: „Не харесвам лизането защото не може да го прави. Той хапе, смуче, гадно е. Все едно съм му обяд или вечеря.“

Разбира се, това са само някой съвети, от които може да се възползвате когато лижете своята партньорка. Не можем да изброим всичко, това, което се прави е индивидуално и различните хора харесват различни неща, техники. Но общото е едно – да накарате партньорката ви да се отпусне, да освободите напрежението, да ви се довери. В противен случай не само няма да успеете, но и вашата партньорка ще бъде принудена да имитира, че има оргазъм от лизане, или даже ще побърза да преминете към акта, без да се е насладила на тази част от любовната игра.

Възможно е да ти се стори изморително или напротив, реакциите и на наслада да ти дават сили да продължиш и да искаш вечно да правиш това.

Кунилингус може да е и част от предварителната любовна игра или пък взаимно в поза 69 да си правите орален секс.

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Кунилингус – орално стимулиране на женските интимни части. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *