Контрол на оргазма

контрол на оргазмаКонтрол на оргазма? Толкова усилия хвърляме за да достигнем оргазъм, сякаш тези трудности са за да упражняват контрол над него. Толкова прекрасно е човек да изпитва оргазъм, навярно най-прекрасното нещо в живота и ако имахме постоянен лесен достъп до него сигурно щяхме да прекарваме цялото си време в оргазъм.

Може би затова свише ни е наложен контрол на оргазма. Защото  прекаляваме с всичко, което ни е лесно достъпно – храна, алкохол, цигари, наркотици. Ако имаше хапче или бутон с който да го получаваме винаги, когато ни се прииска, със сигурност бихме изгубили контрол.

Пречките пред жените и мъжете за да стигнат до удоволствието са различни. Мъжете полагат усилия да ухажват жените, готови са на какво ли не за да правят секс. И сякаш не могат да разберат какво точно искат жените. Няма точна формула за да става лесно.  Трябва да чакат дълго, да правят усилия, да харчат пари за да е доволна жената и най-накрая да отстъпи.

Жените от своя страна не го правят нарочно, в тях е заложен този начин на поведение. В психиката на жената, когато един мъж държи на нея, и й го показва, това е знак че може да му се довери и едва ако може да се довери на един мъж, тя изпитва желание към него и съответно удоволствие от интимност с него.

Освен трудностите в общуването между мъжа и жената, има и куп други пречки до осъществяване на интимност и достигане до оргазъм. Често се намесват други хора, обстоятелства, липса на време, липса на средства и други тривиални причини. Рискове в секса от  болести предавани по полов път, също отдалечават от жадуваното удоволствие.

В брака или в сериозните връзки, не би трябвало да има такива проблеми. Но на практика не винаги двамата партньори са в синхрон за секс.

Най-достъпния оргазъм е самозадоволяването. Но пък липсата на партньор прави този вид оргазъм непълноценен. И въпреки, че е достигнато върховното удоволствие физически, остава празнина и неудовлетворение.

И ако случайно се измисли хапче за оргазъм, няма ли то да е просто едно медикаментозно самозадоволяване? Ще може ли хапче да даде онова пълноценно усещане да си с друг, да споделиш удоволствието с желан човек.

Освен това, ако удоволствието е достъпно, като кутия шоколадови бонбони и можеш да се натъпчеш с колкото и когато си искаш ще е съвсем различно, ако споделиш само един бонбон с друг в празнично вълшебство. Споделянето е това, което прави от лакомството празник, изпълвайки сетивата, ума, сърцето и душата до краен предел.

Често се измъчваме, че не ни достига жадувания оргазъм, но трябва да сме благодарни, че когато го изпитаме сме щастливи и тогава е споделен миг от най-прекрасния празник.  Трябва да сме благодарни един на друг, че взаимно упражняваме контрол на оргазма. Трябва да сме благодарни, че трудностите ни налагат принудителен контрол над оргазма и така го правят още по-прекрасен, като ни предпазват да не злоупотребяваме с това върховно удоволствие.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *