Защо мъжете не говорят по време на секс?

мъжът говори по време на сексЗащо мъжете не говорят по време на секс? Защото не могат да правят повече от едно нещо едновременно. Но те не говорят и след секс, тогава подремват изтощени. Някои не говорят и преди секс…
А жените толкова имат нужда да слушат мъжкия глас. Той ги възбужда и предразполага, кара ги да се чувстват по определен начин. Чувстват, че мъжът е обърнал внимание на жената и че в момента е с нея тялом и духом. Ако мъжът мълчи по време на секс, жената се разсейва от други странични шумове. Мъжът не обича и жената да му говори в такъв момент, защото го разсейва. Мъжът е напълно погълнат от случващото се в момента и не му е нужно повече. Всичко, което иска да чува в момента са стенанията на жената и възгласите от удоволствие, което показва, че прави каквото трябва.
Но ако иска да прави каквото трябва, мъжът трябва да говори достатъчно много на жената. По време на романтичната среща да я омайва с думи. Когато вече обстановката е задушевна да и шепти в ухото докато жената се замае и се остави в ръцете му. Той трябва да намери сили да и говори още, за това колко я харесва, колко му е приятно и какво възнамерява да направи с нея. Жената ще достигне екстаз от думите му и едва, когато се разтрепери на ръба, трябва да започне съществената част. Дори в на този етап трябва да успее да и каже нещо мило.

Всъщност дори и да правят това виртуозно усилие само от време на време, жената ще го запомни. Ще свързва усещането за удоволствие със спомена за думите му докато заряда им се изчерпи.

Ако за мъжа е важно да се е представил добре, вече знае тайната – просто трябва да говори по време на секс.

 

Й. Богомилова

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *