Еротично засрамване

еротично засрамване

еротично засрамване

Еротичното засрамване има две страни. Това е еротична игра в която единия партньор се  възбужда, когато засрамва другия, и съответно засраменият партньор се възбужда от положението си. Човек може да се срамува от различни неща, като се започне от голота,  определено поведение, казани думи, както и унизителни или странни неща. Тези неща са индивидуални за различните почитатели на този тип възбуждаща игра.

Във времена, когато всичко е безсрамно показано до анатомическа голота, хората все повече търсят усещането за свян. Защото, когато има свян има преодоляване на психическа граница и съответно тръпка. Доста разпространено еротично засрамване е  поза с полу-смъкнато бельо.  Сякаш е по-различна пълната голота, от този акт. Може би това полу-събличане е останало от по-далечни времена, в които нещата са били табу и  смъкването на бельото е било голям срам.
В средата на миналия век художника Art Frahm рисувал закачливите еротични рисунки на жени с паднало бельо на публични места.

Има и хора, които фантазират да бъдат така публично засрамени, без разбира се да искат наистина да им се случи това. Просто чувството на срам и чувството на възбуда са доста сходни и когато хората направят тази връзка, използват еротичното засрамване за да достигнат по-вълнуваща възбуда.
Във фантазиите си хората могат да достигнат до доста крайни унижения, защото колкото по засрамени са, толкова възбудата е по-силна.

Друга подобна еротична игра е излизането навън без бельо. Никой освен двамата партньори не знае този факт, но въпреки това мисълта, че все пак хората могат да разберат е възбуждаща. Усещането се усилва, ако партньорът на този който е без бельо му напомня този факт и рисува във въображението му евентуални ситуации.

Друга разпространена фантазия с еротично засрамване е пишкането. Този интимен акт навлиза в еротичната зона, пак заради срама да направиш това пред друг човек. В Япония напоследък е толкова разпространено, че в Интернет изобилстват клипчета с момичета, които се напишкват на публично място.
И тези игри във фантазиите могат да стигнат до крайности.

Изобщо всичко, което се смята за срамно, като поведение или външен вид може да влезе в интимните отношения, както и неща твърде индивидуални, от които може околните да се чудят, как човек би се срамувал от подобно нещо.

Други разпространени елементи от еротично засрамване са порицание за непристойно поведение, обидни думи, поставяне в неудобно положение.
Важното при игрите с еротично засрамване е да бъдат доброволни и двамата партньори да са удовлетворени от играта.

Й. Богомилова

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *