Първият път

първият път

Девственост

Всеки човек очаква с трепет и страх първият път. Много хора са разочаровани от първият път на интимност. В повечето случаи разочарованите са момичетата. Очаквали са нещо вълнуващо и специално, но не са го дочакали. Нямали са търпението първият път да бъде в специален момент със специалния мъж. Поддали се на молби, увещания, настояване, или принуда,  първият път не е нищо особено, или дори е неприятно и така може и да деформират представата си към интимността. За момчетата в повечето случаи първият път са очаровани и искат още и още от това невероятно изживяване.

Сигурно има причина девствеността на момичетата да съществува. В днешните времена не се цени особено, дори някои момичета се срамуват че са изостанали, като а все още девствени. Да имаш сексуален живот, не прави хората зрели, нито по-готини, нито по-модерни. В интимните отношения няма мода, не може да правиш, каквото правят другите. Всеки е уникален, с индивидуални чувствителност, темперамент и фантазии. Нека се довери на интуицията си и следва сърцето си, когато се отнася до интимните отношения. Но като се вслушва в себе си, нека усети и кое е страст, кое суета и кое наистина гласът на сърцето.

Момчетата често се стремят да натрупат сексуален опит , но често опитът може да деформира истинските потребности и желания на младия мъж и да го отдалечи от това, което всъщност жадува.

Никой на никого не може да каже, как и кога да направи първият си път в интимните отношения. Но все пак това е първият път, след него ще има много още интимни моменти, но първият път си остава началото, не се забравя.   Две неща обаче са сигурни. Оставете големите очаквания. Как може да очаквате нещо конкретно за нещо ново? Второто нещо, което можете да направите е да се постараете да си осигурите уютна обстановка, където никой няма да ви безпокои и да се подсигурите за безопасен секс. И какъвто и да бъде първият ви път, неговата роля ще е в това, че ще е начало на интимният ви живот, но не мярка за бъдещите интимни моменти.

Й. Богомилова

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *