Успех в запознанствата

Как да се постигне успех в запознанствата? Всеки мъж би желал да е привлекателен за жените. Ето някои съвети, които биха помогнали за успешни запознанства с нежния пол.

успех в запознанствата

  • Контролирайте емоциите си – често, когато един мъж види хубава жена губи самообладание.Това не прави добро впечатление. Затова е важно мъжът да се научи да запазва самообладание в присъствие на жена, която му харесва.
  •  Придържайте се личните си силни страни – Не се правете на, това което не сте, като подражавате на други успели мъже. Дори и за момент да се представите добре, много скоро ще бъдете разкрити. Използвайте добрите си качества, ако не ги знаете, първо ги открийте.
  •  Бъдете щастливи – Никой не се очарова от нещастни и отчаяни хора. Може да ги съжалява и да им съчувства, но не и да ги харесва. Затова намерете нещата, които ви карат да бъдете щастливи и не чакайте, за да останете без проблеми за да постигнете пълно щастие. Бъдете доволни от това, което сте и което имате, докато продължавате към това, за което мечтаете. Бъдете позитивни и ще се радвате на добро внимание.
  • Носете дрехи в които се чувствате удобно. Колкото и впечатляващи да са дрехите, ако е се чувствате удобно, желанието за добро впечатление, може да донесе обратен ефект.
  • Бъдете уверени – мъжете, които изглеждат самоуверени са привлекателни за жените. Разбира се става дума не за натрапчива, дори нахална самоувереност, а за това мъжът да вярва, че е достоен за вниманието на жените. Всеки мъж има качества, заради които би се харесал, трябва да ги познава и да се чувства уверен в себе си. Също така мъжът трябва да знае, какви жестове и думи използва, и ако се налага да поработи над тях за да дава по-добри сигнали при общуването с жените.
  •  Накарайте жената да се почувства специална, но без да използвате гръмки фрази, които биха прозвучали като заучена свалка. Всяка жена, ако бъде изслушана, ще сподели какво я вълнува и как се чувства. Проявявайки внимание към жената, търпение и изслушване, тя ще се почувства че я разбирате. А информацията, която ще сподели, ще помогне наистина да я разберете.
  • Говорете на жената това, което иска да чуе. За целта първо и дайте възможност тя да сподели някои неща, също така се опитайте да определите какъв тип жена е и какво я вълнува.
  •  Бъдете откровени. Споделете неща, които биха я трогнали. Не става дума да я затрупате с проблемите си или да и говорите цинични неща. Но намерете нещо подходящо, което да ви разкрива до някъде и то в положителна светлина.
  •  Проявете оригиналност. Жест, думи или нещо друго оригинално, което би впечатлило конкретната жена. И тук правилото е да не е нещо натрапчиво и шокиращо, а поднесено с премереност и стил. Използвайте неща, които ще разкрият вашата уникалност.
  •  Използвайте умерена доза чувство за хумор в подходящ момент. Жените харесват забавните мъже, разбира се без да се правят на шут.

Ако не успеете от първия път, не се отказвайте, нито се разочаровайте. Използвайте случката за да се развиете и постигнете успех в запознанствата.

Й. Богомилова

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *