Секс между приятели

секс между приятелиДопустим ли е секс между приятели? Как биха се отразили интимни отношения между приятели?
Ако човек не може да избира роднините си, то приятелите може. Приятелите са най-близките хора. Те винаги са до теб в радости и грижи. На тях разчиташ за всичко.
И какво би се случило, ако се стигне до секс между приятели?
Приятелството ще мине на друго ниво, ще премине граница.
Ако сексът е страхотен в началото ще е добре. Но приятелите вече няма да са си просто приятели, а гаджета. Ако интимността между тях продължи, те навярно ще завършат със брак. Приятелството е добра основа за едни дълготрайни отношения.
Но ако сексът между приятели е бил инцидентен, ако е била моментна проява на страст. Или единият желае другият интимно, а за другият това е само приятелство… При това положение ще започне да се натрупва напрежение и да възникват неловки ситуации, които е възможно да завършат с края на каквито и да е отношения помежду им.
Всъщност истинското приятелство не би трябвало да може да бъде разрушено от нищо. Приятелството е хармония между две личности, които взаимно се допълват.
Ако приятелството се развали, това само означава че единият от двамата не е бил истински приятел.
Случва се и една връзка да започне със секс, а в последствие, когато страстта изстине, те да си останат добри приятели. Възможно е при определени условия страстта отново да припламне или пък никога повече да се се повтори, защото им е достатъчно просто да бъдат заедно.
Така, че въпросът със секс между приятели не може да бъде еднозначен. Хората са различни, отношенията им за твърде разнообразни, няма как всички приятели по света да си приличат. Просто често приятелството се бърка с друг тип по-повърхностни отношения, когато хората са просто една компания. Разликата между компания от познати, които се събират да се веселят и истинското приятелство е, че хората от компанията не винаги биха били с теб в труден момент. Докато приятелят е с теб и в добро и в лошо. Както се казва: Приятел в нужда се познава.
Странно е но понякога тази нужда може да бъде и нужда от секс. Самотата и напрежението са твърде големи. Потребността от интимност в даден момент да е еднаква и за двамата. Това няма да е истинско сексуално привличане породено от страст. Това би било интимност на основа на близост и доверие. Такава близост не би се отразила негативно върху приятелството. Те просто ще са си станали още по-близки. Вече няма да им е неловко да бъдат голи един пред друг. Възможно е това да не ги привлича повече, но няма и да ги отблъсква, а ще е нещо обикновено, част от цялата близост.

Така, че не евентуален секс между приятели би развалил приятелството. Приятелството се разваля, когато само по себе си е имало някакви проблеми, или самите приятели не са уравновесени като личности и един секс между приятели само би бил допълнителен фактор за края на това приятелство.

Й. Богомилова

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *