Видове оргазъм

оргазъмЗнаете ли, че има различни видове оргазъм?

Мъжът може да има сигурен оргазъм всеки път, но пък жената има няколко видове, различен оргазъм – цяла палитра от невероятни усещания и още по-голямо разнообразие от нюанси. Освен основните видове оргазъм всяка жена според своите индивидуални ерогенни зони може да има и други видове оргазъм.

Клиторен оргазъм

Най-познатият женски оргазъм е клиторният.  Всяка жена може и сама да си достави удоволствие по такъв начин, но разбира се много по-удовлетворяващо е в присъствието на мъж или с негово участие.

Вагинален оргазъм

Вагиналния оргазъм въпреки, че би трябвало да е най-естественият за жената оргазъм понякога е по-трудно достижим. Това зависи от много неща, но липсата му е най-често поради неотзивчивост от партньора.

Орален оргазъм

Езикът също е ерогенна зона при много жени. Ако обичат да смучат разни неща, като близалки и сладолед, то е именно заради удоволствието, което изпитват при това действие.  Затова, когато жената се целува с мъжа или го ближе или му прави фелацио, по страстните жени са способни да изпитват орален оргазъм. Като се прибави и замайването при по-дълбокото проникване при фелацио, оралният секс може да донесе наистина разтърсващ оргазъм на жената.

Анален оргазъм

По-малко жени опитват и харесват такъв вид секс, но аналният оргазъм е много удовлетворяващ.

Маточен оргазъм

Маточният оргазъм може да бъде предизвикан по много начини. Най-често при стимулиране на жени с по-чувствителни зърна или комплексно стимулиране на няколко ерогенни зони се получават силни, сладки спазми в корема.

Интелектуален оргазъм

Всъщност това е най-типичният оргазъм за жените.  Чувството на възбуда и оргазъм се случва в съзнанието, предизвикано от картини, звуци, думи, мисли и други стимулиращи въображението неща.

Енергиен оргазъм

Това е най-пълноценният  оргазъм. Удоволствието и удовлетворението е на енергийно ниво, сливайки се и обменяйки енергия с мъжа.

Вие какви видове оргазъм изпитвате?

Богомилова

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] контрол над него. Толкова прекрасно е човек да изпитва оргазъм, навярно най-прекрасното нещо в живота и ако имахме […]

  2. […] и духовно ниво да вибрира и засиява. Ако при друг вид оргазъм удовлетворението е частично и дори понякога няма […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *