Тантрически секс

Тантрически секс

Тантрически секс

Тантрически секс е древна източна духовна практика. Този вид секс датира отпреди 5000 години. Подобно на йога или дзен, той се практикува за просветление и философията му надхвърля това, което се случва в спалнята и обхваща всички аспекти на живота. В Тантра, секс и оргазъм е равно на  духовно осъзнаване. Когато Шива – мъжка енергия и Шакти – женската енергия, влизат в сексуална връзка, тя се смята за най-високата точка на просветлението.

Енергията на оргазма може да се разпростре из цялото тяло, като прелива от единия партньор в другия за пълно сливане.

Въпреки, че усещането за оргазъм е прекрасно, достигането му не е целта на Тантра. Всеки един момент помежду двамата партньори е миг на блаженство. Правенето на тантрически секс е свещения начин на любов между мъжа и жената.

Превърнете спалнята в свещено място за правене на любов. Събудете сетивата си с цветя, ароматни масла и свещи, пресни плодове и шоколад. Използвайте чувствени материи като коприна. Пуснете приятна, отпускаща музика. Самата обстановка вече доставя удоволствие.

Седнете на леглото или на пода. Затворете очи и се оставете на въображението си. Дишайте, усетете се. Погледнете се в очите. Слейте се в целувка и времето ще спре. Следвайте поривите на тялото си, бавно в безвремието.

Със сигурност можете да намерите инструкции за правене на тантрически секс. Но всъщност всичко, което трябва да знаем за тази свещена любов е вътре в нас.

Чрез отдаването на тантрически секс, просто можем да следваме спонтанното събуждане и преливане на сексуалната ни енергия.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *