На светло или тъмно?

на светло или тъмноКак предпочитате да правите секс – на светло или тъмно?
Мъжете, като цяло предпочитат да правят секс на светло. Те възприемат жената с очите си, възбуждат ги изкушителните женски форми.
Жените напротив, предпочитат да правят секс на приглушена светлина или най-добре на тъмно. Жената има нужда да се отпусне, да се потопи в думите които и казва мъжа и на докосванията му. Тази разлика в светоусещането създава проблем, но добрите партньори съумяват да ги преодолеят.

Шеговито казват, че жените обичали на тъмно, за да не виждат как мъжа се кефи сам. А мъжа обичал на светло, за да вижда с коя жена е в момента и така да не и сбърка името.

Решение за разминаването в предпочитанията на обстановката за интимност може да е слагането на лента за очи. Така жената ще бъде на тъмно, а мъжът ще и се наслаждава. Но голяма част от жените не са съгласни на това решение било то защото им се струва перверзно, защото буди страх, или защото просто мисълта, че мъжът ще я вижда гола е непоносим.  Това показва, че причините жените да не искат на светло са различни. На светло жените се чувстват несигурно, голите тела предизвикват срам, който е трудно да се преодолее. Понякога голотата на мъжа дори отблъсква жената, въпреки че го желае.

Затова жената има нужда от време да се отпусне, от много романтика и внимание за да се довери на партньора си, да се увлече в усещанията и да и бъде приятно с него.

Мъжът трябва да има търпение, докато жената ще може да му се отдава на по-светло. А и на приглушената светлина не е съвсем тъмно, пак се вижда достатъчно.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *