Видове групов секс

глупов сексКато се каже „групов секс“, хората си представят нещо много перверзно, оргия от разюздани хора, правещи скандални неща. За повечето хора секса е нещо, което се случва между двама партньори. Някои хора обаче имат потребност да бъдат с повече от един партньор едновременно. Причините са това може да са различни.

Но да разгледаме първо видовете групов секс.

  • Тройките са първия вариант на групов секс. Макар малка, трима човека вече правят група.
  • Четворки – това е следващият класически вариант за групов секс.  Обикновено това са две двойки партньори, но не е задължително. Може да се съберат непознати за да правят четворка, както и броя на мъже и жени да е различен. Ако е една жена с трима мъже е друг вид групов секс наречен gang-bang. Ако са три жени и един мъж, навярно се нарича… голям смелчага и майстор : )
  • Суинг клуб е място където отиват двойки за да разменят партньорите си. Партньорите може да са в семейна връзка, приятели или непознати.
  • Следва група от пет, шест и повече човека в различни конфигурации помежду си. В груповия секс не всички участници са активни, има и такива които само гледат, други само докосват, трети се самозадоволяват и т.н.

Не е задължително когато повече хора са се събрали да правят сексуални действия, то да бъде оргия. Може да бъде изискана еротична игра, поднесена с много стил, нежност, разбиране.

Сексуалното отношение между повече хора, може да е еротичен театър с роли, костюми, сценарий или непредвидим край.

Какво се случва в групата зависи от нивото на хората. Те може да са се събрали за да разучат някоя духовна-сексуална практика от изтока. Такива практики са нещо съвсем  различно. Хората практикуващи духовно-сексуални практики са удовлетворени не само на физическо, но и на емоционално и духовно ниво.

При практикуването на групов секс хората наистина трябва да имат по-малко задръжки, но не е задължително. Понякога изпитването на срам е възбуждащо за партньорите. Друг път точно неопитността е предпоставка за красиви  отношения в група хора. Важното е всеки сам за себе си да прецени в какъв групов секс иска да участва  и да си подбере подходящи и сигурни партньори. Ако при напасването на двама партньори е сложно да се постигне синхрон, при група от хора е още по-трудно, освен ако наистина хаоса от много и различни хора не е възбуждащия елемент в търсенето на групов секс.

 

Й. Богомилова

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *