G точката

G точкаМит или реалност е G точката?

Със сигурност всяка жена, която се вълнува от един мъж може да изпита оргазъм. Когато това се случи, където и да се е намирала митичната G точка, тя е достигната спонтанно.

Все пак за изследователите, които искат да се впуснат в търсенето й и да знаят къде точно се намира G точката, ето приблизителното и място.

Когато жената е по гръб и се стимулира с пръсти, вероятното място на търсената точка е от горната страна на не повече от 3-4 см навътре и под  ъгъл нагоре.

G точкаЗа намирането и се иска време двамата партньори да се отпуснат, но след това може да бъде намерена много бързо. Самата жена е чудесен навигатор на мъжът чрез реакциите и възклицанията си. Най-важното в търсенето на G точката е не намирането и а самото и търсене, което си е също приятно, а когато нещо се прави с удоволствие то непременно завършва с още по-голямо удоволствие.

Търсачите на G точка трябва да са подготвени и за намирането й, за да не се стреснат когато се отдели голямо количество течност – напълно нормално при женската еякулация.

Приятни мигове с достигане на G точката!

 

Богомилова

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *