Фелацио

фелациоФелацио е орално стимулиране на мъжкият пенис. Почти всеки мъж обича да му се прави фелацио, докато малко жени харесват и обичат да го правят.
Всяка жена, която обича своя партньор може да му достави това удоволствие,  когато осъзнае какъв жест ще е това за него и разбира се когато е готова да го направи –  а ще е готова именно когато го осъзнае и поиска.

Фелациото е много интимен и вълнуващ акт и когато жената се престраши, голяма е вероятността да и хареса, не само заради реакцията на партньорът й,  а и защото е много приятно за нея самата. Езикът е ерогенна зона при много от жените и смучейки пениса на любимия си ще изпита тя самата много приятно усещане, дори и оргазъм. Преди да се реши да направи фелацио на своя любим, може да опита да си поиграе с банан, сладолед, близалка или друго нещо с форма на фалос. Докато ближе нещо вкусно може да си представя, че прави фелацио на партньора си, а по-късно когато вече се реши да го направи, може да включи  тези играчки в играта.

Щом жената вече е решила да направи тази дръзка стъпка може да използва момент в банята или след къпане за да се докосне с устни до пениса на своя любим. Може първият път да направи само тази плаха целувка или да се реши на повече – всичко зависи от нея самата. Следващият  път може да го близне на едно място или пък целият и дори да го поеме за миг в уста. Усещането, че прави нещо ново, различно и дори неприлично според нея самата, ще и донесе още повече вълнение, което със сигурност ще възбуди и сближи двамата партньори.

Всеки следващ път ще бъде все по-смела и увлечена от правенето на фелацио. Спонтанно ще възникне любопитство да изследва тази част на любимият и с която са свързани и други вълнуващи преживявания. Тук няма да описвам техники за правене на фелацио. Всеки сам може да открие какво е приятно на него и на партньорът му.

За да е вълнуващо и приятно, фелациото трябва да се прави спонтанно, с много любов и отдаденост, стъпка по стъпка до края.

Богомилова

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Фелацио – орално стимулиране на пениса. […]

  2. […] жената се целува с мъжа или го ближе или му прави фелацио, по страстните жени са способни да изпитват орален […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *