Секс играчки

Секс играчки

Секс играчки

Какво мислите за секс играчките? Използвате ли секс играчки в своята любовна игра?

Секс играчките са забавно и полезно допълнение в сексуалният живот. Те  могат да донесат разнообразие и много удоволствие на партньорите.

Основни видове секс играчки:

  • Дилда –  дилда са секс играчки във форма на фалос. Могат да бъдат изработвани от най-различни материали. В древността са изработвани от камък, дърво и метал. Съвременните синтетични материали  дават възможност за изработката на дилда с реалистични форми и гъвкави и приятни материи за анално и вагинално стимулиране.
  • Вибратори – вибратори са секс  играчки с фалическа или друга форма. Създавайки приятни вибрации, вибраторите причиняват сладострастни усещания.
  • Анални и вагинални топчета – Секс играчките с форма на анални и вагинални топчета се използват за стимулиране на ерогенните зони. Броениците създават интересни усещания когато се вкарват постепенно или се издърпват бавно или пък рязко. Самостоятелните топчета, яйца и други може да са вибриращи или да се използват с друга цел.
  • Помпички – има различни видове помпички стимулиращи ерогенните зони, чрез създаване на вакум.
  • Сензорни стимулатори – С най-различни по вид секс играчки могат да се предизвикват разнообразни усещания на ерогенни или не ерогенни зони.
  • Сензорни ограничители – това са разнообразни аксесоари чрез които се ограничават някакви сетива – движение, слух, зрение, обоняние и т.н . Сензорните ограничители се прилагат с цел по-различна секс възбуда. Лишаването от някое от сетивата изостря другите сетива и усещания.
  • Аксесоари за секс ролеви игри – това са реквизити и костюми за секс ролеви игри в еротичен театър за изживяване на нови, различни усещания.
  • Фетиш секс играчки – разнообразни секс играчки от областта на фетиши, или така наречените БДСМ отношения.

Много хора се притесняват да използват секс играчки било то защото се срамуват да споделят с партньора си или защото им е неудобно да влязат в секс шоп за да си ги купят. Разбираеми са тези притеснения, това са интимни отношения, но човек трябва да намери начин да ги реализира. Закупуването на секс играчки може да стане от онлайн секс шоп. За секс играчки могат да се използват и импровизирани предмети от бита.

Й. Богомилова

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *